Δεν θα γίνει αγώνας στο Μπαχρέιν

6:44 μ.μ. 0 Comments


Ύστερα από όσα έγιναν στο Μπαχρέιν, την κατάσταση που διαμορφώθηκε με τις διαδηλώσεις και τη βίαιη καταστολή τους και όσα συζητήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, οι διοργανωτές του αγώνα πήραν μόνοι τους την απόφαση να μην πραγματοποιηθεί το πρώτο Grand Prix της χρονιάς στις 13 Μαρτίου. Με αυτόν τον τρόπο έβγαλαν από τη δύσκολη θέση τη Formula 1 που δεν ήξερε με ποιο τρόπο να χειριστεί αυτό το «καυτό» ζήτημα. Την απόφαση αυτήν έλαβε ο Διάδοχος του θρόνου του Μπαχρέιν και την ανακοίνωσε τηλεφωνικά στον Bernie Ecclestone.
«Πιστεύουμε ότι το σημαντικό για τη χώρα μας είναι να επικεντρωθούμε στα άμεσα ζητήματα εθνικού ενδιαφέροντος. Η προτεραιότητα του Μπαχρέιν είναι να ξεπεράσουμε αυτήν την τραγωδία και να ξαναβρούμε αυτό που ενώνει αυτήν τη χώρα και να θυμίσουμε στον κόσμο τι καλό μπορεί να καταφέρει το Μπαχρέιν ως ενωμένο έθνος», είπε ο Salman bin Hamad bin Isa Al-Khalifa

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο αγώνας αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία μέσα στο 2011 ή ματαιώνεται για φέτος. Αυτό είναι κάτι που προφανώς θα αποφασιστεί αργότερα, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία. Επίσης πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε οι προγραμματισμένες για το 4ήμερο 3-6 Μαρτίου δοκιμές.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι ο πρώτος αγώνας της σεζόν για τη Formula 1 θα είναι το Grand Prix Αυστραλίας το 3ήμερο 25-27 Μαρτίου.
Kρίμα!!
πηγή: msfree

To be creative means to be in love with life

0 σχόλια: